>

Добре дошли в Хотел Инкогнито!

Хотел Инкогнито e елегантен, луксозен и модерен хотел, предлагащ на скъпите си гости отпускаща и в същото време изискана атмосфера – перфектната комбинация между модерен лайфстайл, домашен уют и предразполагаща гостоприемност. Хотелът е стратегически разположен в по-луксозната част на Поморие.

Хотел Инкогнито се състои от 3-звезден хотел и два блока с апартаменти. Комплексът е символ на модерна почивка, първокласно обслужване и безупречно отношение.

Всичко в Хотел Инкогнито е проектирано и изпълнено така, че да докосва всички сетива – гаранция за пълно удоволствие за тялото, ума и душата!

Ние ще направим всичко, за да сбъднем всички Ваши специални и съкровени желания! Почувствайте се у дома си в най-добрия хотелски комплекс в Поморие – единственото място, където мечтите стават реалност!

>

Ресторантът в Хотел Инкогнито е мястото където всички гости започват деня си. Той има и открита тераса – точно пред самия ресторант и в непосредствена близост до прохладния басейн. Какво по-хубаво от това – всяка сутрин докато закусвате да имате възможността да се наслаждавате на първите слънчеви лъчи и свежия морски бриз!

All Inclusive Light -
Описание:
Закуска – 08:00-10:00 Обяд – 12:00-14:00
Следобедна закуска – 15:30-16:30
Вечеря – 18:00-20:00
Напитки – 10:00-20:00 / Напитки – 20:00-23:00 (за допълнително плащане) *Напитки- български алкохол, сода, кола, фанта и два вида сок, минерална вода

Incognito_restaurant

>

Лоби барът се намира между ресторанта и откритата тераса на Хотел Инкогнито и до басейна.

Incognito_lobby_bar

>

Хотел Инкогнито Уелнес & Спа е създаден да изкушава, глези и отпуска сетивата, да възвръща мирът и хармонията на тялото, духа и ума, предлагайки изключителна грижа и внимание към всеки детайл във всяка една терапия.

Incognito_massage

>

Хотел Инкогнито разполага с професионално оборудван фитнес център. Той се намира до спа центъра под партерния етаж и рецепцията.

Incognito_fitness

>

Конферентна зала „Инкогнито“ има капацитет от 51 седалки и е изградена като театър. Основната цел на залата е да събира частни събития, информационни срещи, бизнес срещи, семинари, тиймбилдинг, както и други бизнес и развлекателни събития.

Incognito_conference_room

>

Хотел Инкогнито разполага с малък сувенирен магазин и мини маркет в лобито на хотела близо до рецепцията.

Incognito_lobby2

>

Професионалният екип от аниматори на Хотел Инкогнито е на разположение на всички гости на комплекса! Дневната анимационна програма включва разнообразни игри и спортни активности около басейна.

29749937_732889037099678_7016199770264189271_o